Afrijden in Utrecht

Uw rijschool uit Utrecht zorgt ervoor dat u helemaal klaargestoomd begint aan het afrijden. Op deze manier kunt u het vol zelfvertrouwen tegemoet zien, en dat is belangrijk. Zelfvertrouwen is een voorwaarde als u achter het stuur zit, evenals een vlotte, veilige en zelfstandige rijstijl. Uw instructeur overlegt samen met u wanneer de tijd gekomen is om te gaan afrijden. Dit zal gebeuren bij het CBR in Utrecht en het heeft een duur van ongeveer 55 minuten.

Bent u bang dat u niet in één keer slaagt als u alles tegelijk moet doen tijdens het afrijden? Zorg dan dat u van tevoren een Tussentijdse Toets aflegt voor ervaring en om vrijstelling te krijgen voor de bijzondere verrichtingen.

In de lespakketten van 0900 Rijschool zit ook examengarantie. Dat houdt in dat als u de eerste keer zakt tijdens het afrijden, u niet hoeft te betalen voor een herexamen. De eerste keer afrijden is vaak heel zenuwslopend en daarom is het niet vreemd dat er de helft van de keren een herexamen gedaan moet worden. Woont u in Utrecht om omgeving van Utrecht en wilt u dolgraag uw rijexamen halen? Neem dan snel contact op met de rij-instructeur van Utrecht!

Voor rijles in Utrecht van een ervaren instructeur neemt u snel contact op met 0900 Rijschool.